VDGP

Zweedse pantoffels: nooit meer koude voeten

Home  >>  Mode en Kleding  >>  Zweedse pantoffels: nooit meer koude voeten

shepherd-pantoffels - zweedse pantoffelsHet hebben van koude voeten is ontzettend vervelend, maar voor veel mensen helaas bijna dagelijkse kost. Vooral in de winter hebben zij hier ontzettend last van en iedereen weet dat als de voet koud is, het hele lichaam koud wordt. Met zweedse pantoffels heb je hier echter nooit meer last van. Zoals iedereen wel zal weten, kan het in Zweden in de winter erg koud worden. Natuurlijk zijn er verschillen in gemiddelde temperaturen, het is immers een groot land. Maar in het grootst deel van het land wordt het echt flink koud ‘s winters. Gelukkig beschikken zij over zweedse pantoffels, waardoor mensen het daar toch behaaglijk warm weten te houden. Ze zijn immers speciaal gemaakt voor deze koude omstandigheden en daardoor zijn ze ook uitstekend in staat om zelfs bij de laagste temperaturen er voor te zorgen dat de voet toch lekker warm blijft. Zo komen de Zweden dus de winter door! Heb jij ook altijd last van koude voeten, dan is het dus zeker aan te raden om je eens te laten informeren over zweedse pantoffels. De kans is groot dat als jij deze gebruikt, je in het vervolg hier echt geen last meer van zult hebben.

Wat zijn zweedse pantoffels?

Hoe zien zweedse pantoffels er nu precies uit, waar worden zij van gemaakt en waarom geven zij zoveel warmte? De pantoffels worden gemaakt van schapenvacht en zijn gevoerd met schapenwol. De buitenkant bestaat in de meeste gevallen uit suède en soms uit leer, de dikke zolen zijn gemaakt van leer. Deze combinatie van materialen heeft een paar voordelen:

  • het is soepel materiaal, dat comfortabel aan de voeten zit
  • wol en suède zorgen snel voor warmte en houden deze ook goed vast
  • doordat het allemaal natuurlijke producten zijn, ontstaan er niet snel vervelende geurtjes
  • de dikke zolen van zweedse pantoffels zorgen ervoor dat de warmte ook op koude vloeren vastgehouden wordt
  • de stevigheid van de zool zorgt er voor dat je er ook gerust even mee naar buiten kunt stappen

Door deze uitstekende combinatie van materialen krijgen zweedse pantoffels dus hun kenmerkende eigenschappen. Bovendien gaat het om sterke materialen, die een lange levensduur hebben en tegen een stootje kunnen. Dit betekent dat je lang van de pantoffel kunt genieten.

Shepherd pantoffels

Lijken dergelijke zweedse pantoffels jou ook wel wat? Dan moet je zeker eens die van Shepherd Pantoffels uitproberen. Deze komen in verschillende varianten, voor dames, heren en voor kinderen. Dit merk hecht grote waarde aan een goede kwaliteit en je zult bij hen dan ook de beste zweedse pantoffels kunnen vinden. Zij hebben in hun collectie ruimte voor verschillende modellen en stijlen, zodat je altijd een paar kunt vinden dat helemaal bij jou past. Wat goed is om te weten, is dat de wol aan de binnenzijde van de pantoffel niet kriebelt, mensen denken vaak ten onrechte dat schapenwol een kriebelig materiaal is. Daarnaast is het goed om te weten dat de pantoffel eerst misschien wat strak kan zitten, maar dat heeft te maken met het feit dat het wol aan de binnenzijde eerst platgelopen moet worden. Als dat eenmaal het geval is, heeft het een perfecte pasvorm. Wil jij ook graag zweedse pantoffels kopen? Ga dan naar Shepherd-pantoffels.nl, de webshop van Het Portaal Landelijk Leven speciaal voor deze producten. Zij hebben het grootste aanbod van dit merk in Nederland, waardoor je bij hen gegarandeerd een paar kunt vinden dat aansluit op jouw wensen. Wil jij ook nooit meer last hebben van koude voeten? Koop dan heerlijk comfortabele zweede pantoffels van Shepherd.


Comments are closed.