VDGP

Zadelhoesjes kunt u door ons laten bedrukken

Home  >>  Marketing en Promotiemateriaal  >>  Zadelhoesjes kunt u door ons laten bedrukken

Een goede manier van marketing is om zadelhoesjes te laten bedrukken en om ze vervolgens op een grote fietsenstalling om zadels heen te doen. Niemand zal dit vervelend vinden. Sterker nog: zadelhoesjes komen vaak als geroepen. Veel mensen hebben een kleine scheur in hun zadel. Er kan vloeistof uit lekken en dat zit uiteraard zeer vervelend. Hebt u een rubberen zadel? Dan zal de regen er in trekken en krijgt u wederom een natte broek tijdens een fietsrit. Dankzij de zadelhoesjes blijft uw broek mooi droog en kan uw gescheurde zadel niet vollopen met water. Maar dat is natuurlijk slechts één van de vele redenen om zadelhoesjes te bestellen bij jmpromotions.nl. Want wij kunnen tevens de zadelhoesjes bedrukken! U kunt er een aanstaand evenement mee aankondigen maar ook kortingen en aanbiedingen van uw winkel. Wilt u het alleen bedrukken om er naamsbekendheid mee te verwerven? Dan is dit ook een uitstekende methode. Ga bijvoorbeeld naar een school of universiteit of loop een dagje rond op het plaatselijke station. Dankzij deze zadelhoesjes die u voor weinig geld koopt hebt u binnenkort een enorme toename aan klandizie. Wilt u de hoesjes niet bedrukken? Dat is geen enkel probleem want u kunt ze ook onbedrukt bij ons bestellen. Maar toch raden we het u wel aan om er in ieder geval uw bedrijfsnaam en adres op te zetten. Het is een slimme en moderne manier van reclame maken terwijl u er maar weinig werk van hebt.

Dankzij onze zadelhoesjes zit u lekker droog op de fiets

Weet u nog niet wat u op de zadelhoesjes wilt zetten? Neem dan even contact op met de klantenservice. Wij zijn telefonisch en via de mail snel te bereiken. Weet u al wel wat u precies wilt hebben? Vraag dan een offerte aan. Vergeet niet om aan te geven wat het lettertype, lettergrootte en  welke zadelhoesjes  het moeten zijn. We mailen u altijd zo snel mogelijk weer terug. U hebt namelijk de keuze uit diverse zadelhoesjes zoals:

  • Zadelhoesjes die wij hebben gemaakt van gerecycled materiaal,
  • Goedkope hoesjes,
  • Fullcolour zadelhoesjes die we dus in alle gewenste kleuren kunnen bedrukken,
  • Op maat gemaakte zadelhoesjes,
  • En ten slotte kunt u kiezen voor de hoesjes die wij extra snel kunnen leveren. Dit zijn de meer populaire modellen en kunt u morgen al in huis hebben! Als u ervoor kiest om ze te laten bedrukken dan duurt het iets langer maar nooit langer dan 10 werkdagen.

U hebt nu een prachtig relatiegeschenk in handen waar u uw eigen personeel, toekomstige klanten en zakenpartners blij mee kunt maken. U kunt dit aanbod variëren door bijvoorbeeld ijskrabbers en kerstballen te laten bedrukken!

En u maakt er ook nog eens reclame mee!

We bedrukken uw hoesjes al vanaf 500 stuks per bestelling. Maar reken er maar op dat u veel meer hoesjes nodig hebt dan 500. Op een gemiddeld station staan duizenden fietsen te wachten op hun eigenaar. Een mooie gelegenheid om op een onschuldige manier reclame te maken. U maakt hen er waarschijnlijk erg blij mee want ze hoeven niet langer hun zadel te vervangen. En ze hebben altijd een droog achterwerk. We kunnen allerlei fietsaccessoires voor u voorzien van uw logo, slagzin of bedrijfsgegevens. Wilt u bijvoorbeeld liever een mooie fietsbel als relatiegeschenk? Of een fietslamp of bidon die men tevens tijdens het soorten kan gebruiken? Wij zijn van alle markten thuis dus neem vandaag nog een kijkje op onze website. Bent u tevreden over onze service? Dan zouden we het erg waarderen als u een cijfer wilt geven. Dat doet u door ons een aantal sterren te geven. Alvast bedankt!


Comments are closed.