VDGP

Wilt u graag erotische schilderijen hebben?

Home  >>  Erotiek  >>  Wilt u graag erotische schilderijen hebben?

In deze moderne tijden zijn erotische schilderijen de gewoonste zaak van de wereld. Naakt doet iets met mensen. Natuurlijk is het opwindend maar dat is zeker niet de enige reden waarom men de behoefte heeft om naakt af te beelden op alle mogelijke manieren. We komen zo het dichtst tot onze eigen natuur, we vergelijken ons met dergelijke erotische schilderijen en we krijgen er een goed gevoel bij. Al in de oudheid was het gebruikelijk om naaktheid in de kunst te uiten op allerlei manieren. Denk aan de standbeelden die in de tijd van de Grieken en de Romeinen werden gemaakt en die we later terugzagen in de Renaissance. In de Middeleeuwen en Barok mochten erotische schilderijen absoluut niet gemaakt worden van de Kerk. Om toch via een omweggetje erotische schilderijen te kunnen maken mochten enkel christelijke heiligen naakt worden afgebeeld. Of personages die ermee te maken hebben zoals cherubijnen. In de twintigste eeuw werden vele taboes verbroken en was het maken van pikante schilderijen heel normaal. En dat is het tot op de dag van vandaag. We hebben het hier niet over pornografie maar over de schoonheid van de mens. Natuurlijk mogen dergelijke schilderijen best pikant zijn en vele beroemde kunstenaars hebben zich dit onderwerp eigen gemaakt. Allen geheel in de stijl van de tijd waarin ze leefden, soms als pioniers, soms als volgers.

Misschien hangt u deze erotische schilderijen in uw slaapkamer op

Wist u dat u online aan kunst kunt komen? Uiteraard kunt u naar een veiling gaan, zowel in de fysieke buitenwereld als digitaal. Maar u kunt ook via boxmarkt.nl direct schilderijen kopen. En soms van beroemde kunstenaars! Maar dan moet u onze website weg scherp in de gaten houden want u bent uiteraard niet de enige die op zoek is naar kunst. Men koopt kunst in de eerste plaats omdat men een werk mooi vindt. Men is bekend met de stijl, de kunstenaar of misschien zelfs met dat specifieke werk. In de tweede plaats kan het kopen van kunst zoals erotische schilderijen een goede investering zijn. Het is niet zoiets als geld dat in waarde kan stijgen en dalen, afhankelijk van de economische situatie zoals inflatie en koersen. Wilt u daarom investeren in iets tastbaars zoals kunst? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen naast vele soorten kunst ook erotische schilderijen. Zo hebben we op dit moment erotische schilderijen van:

  • Jans Katerbarg,
  • Jan Cremer,
  • Alek Sander
  • En een echt schilderij van Corneille, de beroemde schilder die een van de oprichters van de COBRA-beweging was. Een kunstgroep waarvan Karel Appel in Nederland de bekendste naam is.

Of hebt u een andere spannende plek in gedachten?

Afhankelijk van de impact van de kunstenaar kunnen prijzen tussen erotische schilderijen enorm variëren. Wij doen ons best om voor ieders budget erotische schilderijen te kunnen aanbieden. Zo kost het schilderij van Corneille vele duizenden euro’s. Dat betekent dat een dergelijke investering na jaren zeker zijn vruchten afwerpt. Gaat het u niet zo zeer om die investering maar wilt u gewoon mooie schilderijen kopen die te maken hebben met erotiek? Dan zult u die ook zeker bij ons kunnen vinden. Maakt u snel uw keuze want dit zijn in principe eenmalige aanbiedingen. U kunt het risico nemen om er een dag of twee over na te denken en dat is goed te begrijpen als het om erg dure schilderijen of andere kunstwerken gaat. Maar straks loopt u wel het risico dat u een prachtig schilderij misloopt. Hebt u hier nog vragen over? Stel ze dan aan ons door te bellen of te mailen!


Comments are closed.