VDGP

We organiseren uw bedrijfsuitje in Rotterdam

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  We organiseren uw bedrijfsuitje in Rotterdam

Een bedrijfsuitje waarbij Rotterdam in het middelpunt staat, dat mag u van onze professionals verwachten. We bieden een keur aan interessante en gezellige uitjes aan voor kleine bedrijven, middelgrote bedrijven en zeer grote groepen. Die kunnen we eenvoudig opdelen om de activiteiten overzichtelijker te maken. Nadien volgt er meestal een eindfeest en natuurlijk kennen we alle gezellige plekjes van deze tweede stad van het land. Als een van de grootste havens van de wereld is Rotterdam een waterstad. Daarom bieden we als bedrijfsuitje in Rotterdam diverse water gerelateerde activiteiten aan. Denk aan speedboot racen of een veel rustigere bezigheid: genieten van de stad in een watertaxi. Is uw bedrijf gevestigd in deze stad of elders in de Randstad? Kijk dan eens op de website van  Mister Rotterdam en laat aan ons weten wat voor bedrijfsuitje in Rotterdam u eigenlijk zoekt. Als u niet iets interessants vindt tussen ons huidige aanbod, en dat kunnen we ons overigens nauwelijks voorstellen, dan kunnen we wellicht een bedrijfsuitje in Rotterdam op maat maken. Wij zijn van alle markten thuis en we hebben keer op keer aangetoond dat we de kennis in huis hebben om er een top feest van te maken. Een bedrijfsuitje in Rotterdam hoeft niet enkel vermaak te zijn. U kunt elkaar ook op een speelse manier uitdagen. Bijvoorbeeld door aan teambuilding te doen. Strijdt in groepen met elkaar om de eer. Men leert elkaar op een andere manier kennen, men leert om beter samen te werken en om oplossingen te bedenken die wellicht ook op de werkvloer van toepassing zijn.

We snijden het bedrijfsuitje in Rotterdam geheel op maat

Als u aan een bedrijfsuitje in Rotterdam denkt, waar kunt u dan zoal aan denken?

  • U kunt een interactieve pubquiz door ons laten organiseren,
  • Doe mee aan een magische workshop door onze illusionist,
  • Of kies voor een mystery game in combinatie met een bezoek aan de Fenix Food Company.

En u kunt dus ook zelf uw bedrijfsuitje in Rotterdam op maat samenstellen. Als dagactiviteit gezellig het water op met de skyline van de havenstad als achtergrond. Of ga een gezellige fietstocht door de Randstad maken. Nadien gezamenlijk eten, meedoen aan een quiz of de voetjes van de vloer, bij ons kan het allemaal. Onze medewerkers zetten alles op alles om er een top feest van te maken. Uw collega’s zullen wellicht bevriend met elkaar raken en er kunnen zelfs relaties uit voorkomen. Houdt daarom minstens twee keer per jaar een personeelsuitje, daar zult u uw werknemers enorm mee helpen. Doe daarom online een voorstel op maat, geef uw wensen en ideeën aan ons door en laat ons een plan van aanpak opstellen. Pas als u akkoord gaat met deze ideeën gaan we boeken en reserveren en kunt u uw personeel uitnodigen. We laten het u tevens weten wat het u ongeveer gaat kosten. Daarom krijgt u altijd een eerlijke prijsopgave op voorhand zodat u weet wat u kunt verwachten. Reken er trouwens maar op dat u bij ons geen dief van de portemonnee zult zijn.

Kiest u voor een uitdagende activiteit of toch liever een pubquiz?

U wilt als leidinggevende of als personeelsvereniging ook van het bedrijfsuitje in Rotterdam kunnen genieten. Geef daarom de leiding en de zorg uit handen aan een professioneel en gemotiveerd team dat dagelijks diverse uitjes in en rondom deze prachtige moderne stad organiseert. Wilt u graag nog wat meer informatie of persoonlijk contact? Dan kunt u ons uiteraard op diverse manieren bereiken. Klim in de pen en schrijf een e-mail of bel ons even op. Ook via de sociale media kunt u ons aanspreken dus vergeet ons niet te volgen.


Comments are closed.