VDGP

Uw verkoopmakelaar in Amersfoort

Home  >>  Woning en Tuin  >>  Uw verkoopmakelaar in Amersfoort

Als u een verkoopmakelaar in Amersfoort zoekt dan bent u bij Margitte Schoof Makelaardij altijd in goede handen. Zowel voor ondernemers als voor particulieren staat onze deur altijd open. Wij zijn niet alleen in te schakelen als verkoopmakelaar in Amersfoort, maar ook als aankoopmakelaar zijn wij de juiste keuze. Dankzij jarenlange ervaring in de regio weten wij als geen ander wat er speelt. De normale prijzen in een gebied weten wij uiteraard en daarnaast kunnen wij u deskundig advies geven over alle andere relevante zaken. De diverse fases die komen kijken bij het verkopen van een woning doorlopen wij met u als u er voor kiest om ons als verkoopmakelaar in Amersfoort in te schakelen. Het kleine team medewerkers kan snel schakelen en zal u altijd persoonlijk helpen zodat u met een gerust hart uw woning aan ons kunt toevertrouwen. Het begin van het verkopen van een woning gaat altijd gepaard met een waardebepaling. Omdat diverse medewerkers van onze verkoopmakelaar in Amersfoort diplomeerde taxateurs zijn kunnen wij u een deskundig advies geven over de waarde van de woning of het bedrijfspand. Daarnaast voeren wij bij het bepalen van de woningwaarde ook altijd een marktanalyse uit. Hierdoor weten wij of de prijzen die we hanteren reëel zijn en marktconform het gebied waarin het ligt. Doordat wij, indien wij uw woningmakelaar in Amersfoort zijn, alle stappen samen met u doorlopen weet u precies wat wij hebben gedaan om tot de waarde te komen.

Verkoopmakelaar in Amersfoort en omstreken

Ook de in directe omgeving van Amersfoort is verkoopmakelaar Schoof in te schakelen. In de omliggende dorpen en steden hebben wij eveneens ruime ervaring met het aankopen en verkopen van woningen. Naast deze twee diensten zijn wij overigens ook als onafhankelijke taxateurs in te schakelen. Als het gaat om het verkopen of aankopen van woningen en bedrijfspanden zorgen wij dat alles van A tot Z geregeld is voor u zodat u hier zelf geen onnodig werk van heeft. Ook de gehele afwikkeling van de aan- of verkoop verzorgen wij dus graag. De onderhandelingen doen wij uiteraard zodat u zich hier zelf geen zorgen om hoeft te maken. U kunt kortom een complete dienst verwachten als u ons als verkoopmakelaar in Amersfoort of omstreken inschakelt. Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort en is eenvoudig te bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ons compacte team helpt u graag, ook als u vrijblijvend informatie wilt inwinnen bij ons.

Professionele fotografie van uw woning

Het is tegenwoordig voor een verkoopmakelaar in Amersfoort uiteraard van groot belang dat de (digitale) presentatie van een woning of bedrijfspand tot in de puntjes is geregeld. Veel mensen zoeken online naar woningen en bedrijfspanden en verwachten hierbij goede foto’s en duidelijke informatie. Dit valt dan ook zeker onder ons takenpakket als u ons als verkoopmakelaar in Amersfoort hebt. Professionele fotografen staan ons bij om de woningen goed in beeld te brengen. Ook het maken van een digitale rondleiding of videomateriaal valt onder de mogelijkheden. Daarnaast is het belangrijk om een woning op Funda te weergeven. Het invoeren van alle informatie en het verstandig adverteren verzorgen wij voor u als wij uw verkoopmakelaar in Amersfoort zijn. Een bijzondere extra manier om uw woningen onder de aandacht te brengen is door middel van een eigen website voor uw huis of bedrijfspand. Wij maken dit voor u zodat het nog gemakkelijk is voor potentiële kopers om het pand te vinden en goed te bekijken. Bij Margitte Schoof Makelaardij kunt u kortom voor de volgende zaken terecht:

  • Aankoop van woningen en bedrijfspanden
  • Verkoop van woningen en bedrijfspanden
  • Taxatie
  • Professionele presentaties van woningen en bedrijfspanden

Comments are closed.