VDGP

Schadeauto verkopen? Dat kan nu heel gemakkelijk online

Home  >>  Auto's en Motoren  >>  Schadeauto verkopen? Dat kan nu heel gemakkelijk online

Een beschadigde auto is natuurlijk vervelend. Helemaal als deze total loss wordt verklaard. Dan kun je er niet meer in rijden, terwijl de auto nog best veel waard kan zijn. Maar je moet dan wel weten wie de auto van je wil overkopen. Een auto die nog kan rijden kun je natuurlijk eenvoudig verkopen via de digitale snelweg. Je kunt je auto op marktplaats zetten en vervolgens zijn er in de regel genoeg particulieren die de auto van je willen overnemen. Vaak krijg je er nog een mooi geldbedrag voor ook. Als dit te veel gedoe is, kun je er ook voor kiezen om de auto te verkopen via een veilingsite. Via zulke sites kun je vaak binnen 24 uur al een bod ontvangen voor je auto. Of je het bod vervolgens accepteert is geheel vrijblijvend. Maar als je een schadeauto verkopen wilt, dan is het natuurlijk een heel ander verhaal. De vraag is dan ook welke kanalen je dan moet gebruiken. Op een website als marktplaats.nl vind je vooral particulieren en die zijn in de regel op zoek naar auto’s die nog kunnen rijden. Je wilt je auto natuurlijk ook niet direct naar de sloop brengen, want daar krijg je lang niet genoeg geld voor je auto. Een goede oplossing is om je schadeauto te verkopen via inkoopschadeauto.nl. Via deze website kun je zeer eenvoudig je schadeauto verkopen. Daarnaast is het geen sloperij, dus je kunt nog een flink bedrag ontvangen voor je auto. Hoe hoog dat bedrag is hangt natuurlijk af van je auto, de leeftijd van de wagen en de schade van de auto. De reden waarom je nog aardig wat geld kunt ontvangen voor je schadeauto is omdat ze bij inkoopschadeauto.nl de bruikbare onderdelen preserveren en ze vervangen de beschadigde onderdelen. Op deze manier kunnen ze de schadeauto repareren en vervolgens kunnen ze de gerepareerde schadeauto weer verkopen. Ze zijn dus blij met jouw schadeauto en jij hoeft geen geld uit te geven aan een veel te dure reparatie. Kom daarom snel eens kijken op inkoopschadeauto.nl als je je schadeauto wilt verkopen.

Hoe kan ik mijn schadeauto verkopen?

Je schadeauto verkopen kan op verschillende manieren. Allereerst kun je het doen via de telefoon. Je neemt dan contact op met inkoopschadeauto.nl en je moet ervoor zorgen dat je alle autodocumenten bij de hand hebt. Aan de hand van deze documenten, de officiële gegevens van de auto en jouw beschrijving van de schade van de auto kunnen zij dan een inschatting maken hoeveel de auto waard is. Een andere optie gaat via de terugbelservice. Als je van deze service gebruik wilt maken, dan kun je een antwoordformulier invullen op de site met naam, email en telefoonnummer. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld. Ook dan is het belangrijk dat je alle nodige formulieren bij de hand hebt. Tot slot kun je je schadeauto ook verkopen via de digitale snelweg. In dit geval vul je een formulier in dat je kunt e-mailen. Je kunt hier alle details van de wagen op je gemakje invullen en krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.

Waar wordt opgelet bij de waardebepaling?

Zoals je al hebt kunnen lezen bepalen ze bij inkoopschadeauto.nl de waarde van je auto aan de hand van verschillende factoren. Dit gebeurd aan de hand van de volgende factoren

  • De identiteit van de auto (Merk, type, motorvermogen, brandstof, kentekenregistratie Rijks Dienst Wegverkeer, kleur, et cetera)
  • De leeftijd van de auto
  • Het aantal gereden kilometers
  • De gedetailleerde omschrijving van de schade

Mocht je dit alles via de e-mail doorgeven, dan krijg je in de replyemail direct een prijsindicatie.


Comments are closed.