VDGP

Problemen met het riool? Kies dan voor een professionele loodgieter in Den Bosch

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Problemen met het riool? Kies dan voor een professionele loodgieter in Den Bosch

Het kan op elk moment gebeuren dat je opeens te maken krijgt met een verstopping. Al het water in een woning loopt via leidingen. Deze leidingen kunnen dus verstopt raken. Dat gebeurt vooral wanneer er niet alleen water door de leidingen stroomt, maar ook allerlei andere zaken. Daarom kan de afvoer onder de gootsteen snel verstopt raken, want naast water gaan er ook allerlei voedselresten door de gootsteen. Daarnaast moet je dagelijks vette potten en pannen afwassen en ook al die olie- en vetresten verdwijnen via de gootsteen. Op dat moment is het allemaal uit het zicht en denk je dat je er vanaf bent. Maar olie en vet kun je niet vergelijken met water. Water blijft niet plakken, maar vetresten wel. Ook als je de leidingen na spoelt met heet water, dan nog blijven de leidingen vettig. Vetresten kunnen zich ophopen en vervolgens worden de leidingen dunner. Daardoor kunnen ook etensresten minder goed worden weggespoeld en voor je het weet is alles verstopt. Dan komt het water dus weer netjes omhoog, want het kan niet langer wegstromen. Soms kun je een dergelijke verstopping verhelpen met een traditionele ontstopper. Ook soda met azijn wil vaak nog wel eens werken. Dit is overigens ook een perfect middel om te voorkomen dat je afvoer verstopt raakt. Lukt dit niet, dan kun je altijd de hulp inschakelen van de loodgieter in Den Bosch. De douche is ook een plek waar er van alles in de afvoer stroomt. Denk aan:

  • Haren
  • Douchegel
  • Shampoo
  • Vuil

Soms is het ook nog eens zo dat de keuken en de douche zijn aangesloten op dezelfde leiding. In dat geval krijg je dus één afvoerleiding met daarin haar, shampoo, etensresten en olie/vet. In dat geval is het uiteraard wachten totdat je de loodgieter in Den Bosch in moet schakelen. Als je ergens nieuw komt te wonen, informeer dan altijd hoe de leidingen zijn aangesloten. Als het inderdaad één en dezelfde leiding betreft voor douche en keuken, dan moet je wekelijks een beetje soda met azijn door de leidingen spoelen. Op deze manier blijven ze goed schoon en hoef je geen beroep te doen op de loodgieter in Den Bosch. Tot slot kun je ook te maken krijgen met een verstopt toilet. Dit gebeurt vooral wanneer men niet alleen maar wc papier door het toilet spoelt, maar ook andere zaken zoals maandverband en dergelijke. Deze hoor je niet door het toilet te spoelen en kunnen de boel ernstig verstoppen. Dat is extra vervelend, want een verstopt toilet is alles behalve fris en fruitig. Mocht je de bovenstaande verstoppingen niet zelf op kunnen lossen, neem dan contact op met de loodgieter in Den Bosch.

Loodgieter in Den Bosch nodig? Kies voor Hurkens Rioolservice

Als je op zoek bent naar een professional die op een klantgerichte wijze het probleem aanpakt, dan kun je het beste contact opnemen met Hurkens Rioolservice. Als je dit doet, dan profiteer je onder andere van de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in rioolproblemen
  • Klantgerichte oplossingen
  • 24 uur bereikbaar
  • Snelle service

Dus als je een loodgieter in Den Bosch zoekt die het probleem snel kan verhelpen én die ook nog eens 24 uur per dag bereikbaar is, dan is Hurkens Rioolservice verreweg de beste optie.

Contact opnemen met de loodgieter in Den Bosch

Mocht je snel een loodgieter in Den Bosch nodig hebben, dan kun je altijd bellen met het telefoonnummer dat je vindt op de site van hurkensrioolservice.nl. Ook voor meer algemene informatie kun je terecht op hurkensrioolservice.nl.


Comments are closed.