VDGP

Op zoek naar een luxe makelaar in Utrecht?

Home  >>  Woning en Tuin  >>  Op zoek naar een luxe makelaar in Utrecht?

Het zoeken en vinden van een mooi huis om in te gaan wonen kan behoorlijk lastig zijn. Een makelaar in Utrecht in de hand nemen is dan ook zeker aan te raden als u in deze prachtige stad op zoek bent naar een huis, een appartement of een luxe kamer. Bij Paul Dijkstra makelaars kunt u een groot aanbod vinden aan luxe panden die zich met name in het centrum van de stad bevinden. Wij zijn dan ook niet zomaar de eerste de beste makelaar in Utrecht, maar eentje waar echt exclusieve woningen te vinden zijn. Als u op zoek bent naar een plek om te wonen in deze stad dan is het zeker raadzaam om eens bij ons langs te komen of om vrijblijvend contact op te nemen via bijvoorbeeld de website. Wij weten als geen ander wat er allemaal te krijgen is in de stad en wat de gangbare prijzen zijn voor de verschillende wijken en soorten huizen. Uiteraard nemen we eerst uitgebreid de tijd om kennis met u te maken om er zo achter te komen wat uw wensen precies zijn. Aan de hand hiervan kunnen wij optimaal zoeken naar een juist locatie en het juiste huis of appartement voor u om te gaan wonen in Utrecht. Als makelaar kennen wij de branche van binnen en van buiten en daarom kunnen wij verborgen parels vinden waar het grote publiek nog geen weet van heeft. Indien u geïnteresseerd bent in de aanschaf van een woning dan staan wij als uw makelaar in Utrecht altijd voor u klaar.

Makelaar in Utrecht voor herenhuizen en villa’s

Hoewel wij huizen en appartementen in alle soorten en maten voor u kunnen verkopen of juist samen met u kunnen aankopen ligt ons specialisme bij de herenhuizen, villa’s en luxe appartementen in en rondom de stad Utrecht. Wij begrijpen als geen ander klanten die op zoek zijn naar huizen met een hoge standaard en wij voldoen dan ook graag aan deze wensen. Wij zijn als makelaar in Utrecht zowel in te schakelen voor verkoop als voor aankoop. Bij de verkoop van een woning zorgen wij er als uw makelaar in Utrecht uiteraard voor dat u een zo goed mogelijke prijs krijgt. Om tot een richtprijs te komen doen wij altijd een marktanalyse en daarnaast bekijken we andere panden in de zelfde buurt of van dezelfde grote. Onze taxateurs weten als geen ander wat een huis waard is en daarom kunt u er op rekenen dat we samen met u tot een goed bedrag komen. Daarnaast is onze prioriteit als uw makelaar in Utrecht om het huis goed in de markt te zetten. Zowel online als offline moet de vindbaarheid en zichtbaarheid optimaal zijn en dankzij professionele fotografie en videomateriaal doen wij er alles aan om het huis onder de aandacht te brengen.

Wonen met klasse

In elk formaat vinden wij als uw makelaar in Utrecht de juiste woningen. Dankzij de jarenlange specialisatie op het gebied van luxe wonen kennen wij als geen ander de beste locaties en de mooiste panden. Dit kan onder andere gaan om de volgende woningtypes:

  • Penthouse
  • Loft
  • Woonboerderij
  • Landhuis
  • Villa’s
  • 2-onder-1-kap

Het hangt maar net van uw wensen af waar we naar op zoek gaan. Dit gaat uiteraard op voor zowel de verkoop als aankoop van woningen. In de leukste en mooiste wijken van Utrecht kennen wij de speciale plekjes waar wij u mogelijk aan een prachtige huis kunnen helpen. Indien u vrijblijvend eens kennis wilt maken of direct op zoek wilt naar een huis of er eentje wilt verkopen dan bent u altijd welkom.


Comments are closed.