VDGP

Op maat gemaakte kopjes met logo

Home  >>  Marketing en Promotiemateriaal  >>  Op maat gemaakte kopjes met logo

Het hebben van je eigen horecagelegenheid is absoluut geweldig, maar het komt wel met de nodige uitdagingen. Ik heb zelf een tijdje geleden zelfstandig een restaurant geopend en daar kwam een hele hoop bij kijken. Ondanks dat ik de nodige jaren ervaring binnen dit vakgebied heb, zijn er toch altijd dingen waarvan je je eigenlijk niet bewust bent dat het zo belangrijk is. Ik kwam hier al snel achter en ben toen zelf langs allerlei restaurants gegaan om te kijken hoe zij het deden. Zo kwam ik op een gegeven moment bij een geweldig restaurant waar ze de koffie serveerden in kopjes met logo. Ik had er in eerste instantie voor gekozen om dit niet te doen. Ik heb teveel restaurants gezien waarbij dit fout ging doordat de kwaliteit van de kopjes met logo niet goed genoeg was. Ik vind het niet erg om geld te investeren, maar dan wil ik het wel doen in iets dat ook de moeite waard is. Maar bij dit restaurant leken de kopjes met logo gloednieuw. Ik heb aan de serveerster gevraagd of dit ook het geval was en zij vertelde me dat ze de kopjes met logo hier al heel lang hadden. Ik ben toen met de bedrijfsleidster in gesprek gegaan over waar zij die kopjes met logo besteld had en of ze inderdaad de moeite waard waren. Dit laatste kon ze wel degelijk beamen en zo kwam ik op de website  https://www.barista-hotelware.com/nl/ terecht.

  • Kwaliteit
  • Uiteenlopende opties
  • Duurzaamheid

Het viel me direct op dat ze hier wel degelijk weten waar ze mee bezig zijn. Niet alleen hadden ze een ruime collectie van verschillende kopjes met logo, ook kun je hier kiezen voor maatwerk.

De service bij de kopjes met logo

Iets waar ik me persoonlijk heel erg aan kan storen is als een bedrijf geen goede service biedt. Gelukkig hoef je hier bij Barista-Hotelware niet bang voor te zijn. Als jij ergens hulp bij nodig hebt of je hebt een aantal vragen die je beantwoord wilt hebben, dan staan de medewerkers hier voor je klaar. Het is hier dus mogelijk om voor op maat gemaakte kopjes met logo te kiezen. Nu heb jij misschien wel een bepaald idee van kopjes met logo in je hoofd, maar ben je eigenlijk niet zo’n goede ontwerper. Dat is bij dit bedrijf geen enkel probleem. Ze hebben een ruime kennis en ervaring op dit gebied en ze gaan graag samen met jou aan de slag om de kopjes met logo te ontwerpen waar jij naar op zoek bent. Ook mij hebben ze op dit gebied uitstekend geholpen.

Alle beloftes waar gemaakt

Inmiddels maak ik alweer een tijdje gebruik van de kopjes met logo en ik moet zeggen dat de kwaliteit ervan inderdaad uitstekend is. In een restaurant wordt het servies dat je gebruikt soms wel meerdere keren per dag gewassen. Dan wil je natuurlijk niet hebben dat het binnen de kortste keren hierdoor kapot gaat. De kopjes en het drukwerk van Barista-Hotelware zijn daar zeker tegen bestemd. Als jij dus ook op zoek bent naar de optie om de kopjes die jij binnen jouw bedrijf gebruikt te laten voorzien van je bedrijfslogo, dan kan ik je zeker aanraden om dat bij Barista-Hotelware te doen. En bekijk de mogelijkheid om zelf de kopjes op maat te laten maken. Dit geeft je zoveel meer mogelijkheden en het is de meerprijs absoluut waard. Neem dus vandaag nog een kijkje op de website en kies de kopjes uit die het beste bij jou en je bedrijf passen.


Comments are closed.