VDGP

Mijn keuze voor payrolling

Home  >>  Financiën en Verzekeringen  >>  Mijn keuze voor payrolling

Je eigen bedrijf hebben is absoluut geweldig en het was voor mij een hele goede stap om eindelijk mijn eerste personeelsleden aan te nemen. Wat ik niet had verwacht was hoeveel tijd erin zou gaan zitten om dit te kunnen onderhouden. Het kost veel tijd om de salaris- en personeelsadministratie bij te houden en daarnaast waren er ineens een heleboel dingen waar ik me in moest gaan verdiepen waar ik helemaal geen verstand van had. Ik was hier zoveel tijd mee kwijt dat ik bijna geen tijd overhield voor de core business van mijn bedrijf en dat vond ik toch wel heel erg zonde. Ik ben me toen gaan verdiepen in payrolling en wat dit voor voordelen voor mij zou kunnen opleveren.

  • Tijdbesparing
  • Meer flexibiliteit
  • Minder risico’s

Ten eerste waren er een heleboel minder risico’s die ik zou lopen bij het kiezen voor payrolling. Tot dan toe waren er nog geen werknemers ziek geweest, maar ik kon er natuurlijk op wachten dat dit wel zou gaan gebeuren en het blijft toch altijd wel een beetje zonde dat je iemand dan gewoon moet doorbetalen. Voor een paar dagen is dat misschien niet zo erg, maar voor langere tijd is dat toch wat minder leuk. Ik wilde dit dan het liefst vermijden, maar hoe doe je dat? Door te kiezen voor payrolling! Dit was voor mij echt het antwoord op alle problemen die ik had.

Meer flexibiliteit met payrolling

Tijdens een zoektocht op het internet kwam ik al snel op de website https://www.payrollselect.nl/ terecht. Hier bieden ze payrolling aan en daarbij komen natuurlijk ook de nodige voordelen kijken. En daar wilde ik maar al te graag gebruik van maken. Ik miste het om veel minder tijd aan mijn core business te kunnen besteden en door voor payrolling te kiezen veranderde dit aanzienlijk. Tijdens het eerste gesprek met een van de medewerkers van Payroll Select werd het me al meteen duidelijk dat ze hier inderdaad precies aanboden waar ik naar op zoek was. Niet alleen nemen ze je salaris- en personeelsadministratie over, maar ook bij ziekte van een personeelslid zullen ze ervoor zorgen dat alles in orde gemaakt wordt. Ik hoef me er zelfs niet meer druk over te maken wat voor soort contract ik een nieuwe medewerker moet geven, want ook dit nemen ze allemaal van me over. Ik maak inmiddels al een tijdje gebruik van de payrolling diensten die zij aanbieden en ik ben er tot nu toe ontzettend tevreden over.

Mijn eigen bedrijf op de eerste plaats

Wat is er nu echt belangrijk wanneer het op je eigen bedrijf aankomt? Iedere ondernemer zal deze vraag natuurlijk met een andere reden beantwoorden, maar voor mij is het toch wel om me bezig te houden met de diensten die ik aanbied. Ik heb inmiddels zoveel klanten dat ik het niet allemaal meer in mijn eentje kan doen, maar dat betekent niet dat ik alleen maar met andere dingen wil bezig zijn. Ik was dus maar wat blij dat ik kon kiezen voor payrolling. Het is ook heel erg fijn om veel minder risico’s te lopen op het gebied van het hebben van personeel. Ik had het me echt nooit gerealiseerd hoeveel hier eigenlijk bij komt kijken. Bij Payroll Select nemen ze dit soort zaken allemaal op een hele professionele manier over en mijn personeel merkt er amper iets van. En dat is voor hen natuurlijk ook heel erg fijn, want het is voor niemand leuk om heel erg veel veranderingen te moeten doormaken vanwege payrolling. Daar zullen ze bij Payroll Select zeker voor zorgen.


Comments are closed.