VDGP

Maakt u veel gebruik van computers? Gebruik dan de Hp Proliant

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Maakt u veel gebruik van computers? Gebruik dan de Hp Proliant

Bent u op zoek naar een server voor uw bedrijf? Denk er dan eens over na om de Hp Proliant te gaan gebruiken. Bij beat-IT hebt u de keuze uit diverse varianten want de ene Hp Proliant is iets ouder en trager dan de ander. Maar dat betekent vaak wel dat u veel goedkoper een Hp Proliant kunt bestellen van een paar jaar terug. Wilt u liever het nieuwste van het nieuwste? Ook dan kunnen we u natuurlijk bedienen. Wat maakt de Hp Proliant nu eigenlijk zo bijzonder? Ten eerste is dit een product van het welbekende merk Hewlett-Packard. Het is een zeer betrouwbaar merk dat al jarenlang aan de top staat. Daarnaast is de Hp Proliant erg krachtig. En dat is erg belangrijk omdat ook grote bedrijven een server nodig hebben. Dit is de centrale plek van de IT-afdeling. Het is de plaats waar men hunklaptops en pc’s aan koppelt. Soms gebeurt dat met kabels, maar dit kan ook grotendeels draadloos. Grotere programma’s worden hierop gedraaid waarna een kopie gebruikt kan worden op de laptops van uw kantoormedewerkers. Ook alle belangrijke data kan naar de Hp Proliant gekopieerd worden. Iedereen met de juiste toegang kan hier gebruik van maken terwijl ze gegevens kunnen aanpassen en verwijderen. De Hp Proliant is de juiste keuze voor mensen die een kantoor inrichten, voor scholen en voor callcenters want het kan het allemaal aan. Denkt u ook dat dit de juiste keuze is? Dan kunt u de Hp Proliant in vele modellen bij ons gaan bestellen,

Dankzij een Hp Proliant zijn alle gegevens veilig opgeslagen

Het is niet zo vreemd dat u grote kantooraccessoires waaronder de technologie en apparatuur bestelt via het internet. U kunt op onze website snel alle merken, servers en andere producten met elkaar vergelijken. Hebt u hier geen kaas van gegeten en bent u zelfs een beetje een digibeet? Dan raden we het u aan om ook onze sociale media te bekijken en om zeker onze blogs te lezen. En als dat nog niet genoeg informatie is, dan kunt u uiteraard persoonlijk contact opnemen met onze klantenservice. De Hp Proliant bevat zeer sterke Intel processors en heft vele uit- en ingangen. Datakabels zoals USB-kabels maar ook ethernetkabels kunt u snel aansluiten. Als u een Hp Proliant bij ons bestelt dan worden er natuurlijk alle vele kabels bijgeleverd. Maar als dat niet genoeg is dan kunt u ze in onze webwinkel erbij bestellen. Naast servers en kabels verkopen we een keur aan producten van gerenommeerde topmerken. Daarbij kunt u denken aan onder andere:

  • Laptops en krachtige pc’s voor de professionals. Handig voor onderweg maar ook als statische objecten op kantoor,
  • Natuurlijk leveren we er randapparatuur bij zoals printers, muizen, beeldschermen en scanners,
  • En hebt u nog software nodig zoals een Office-pakket of Adobe-pakket? Kijk dan onder de softwarecategorie en bestel vandaag nog!

Leverbaar in maar liefst 4 verschillende uitvoeringen

Deze server kunt u in vele modellen kopen die we weer hebben onderverdeeld in de uitvoeringen. Zo kunt u van de nieuwste generatie maar liefst 4 verschillende modellen kopen. Het verschil ligt in de kracht van de processoren, het werkgeheugen en ook de geheugencapaciteit. Afhankelijk van de grootte van uw kantoor en de werkzaamheden die u als bedrijf uitvoert kunnen we schatten welke server het beste aan wensen voldoet. Het is handig om daarom te mailen, te bellen of om een medewerker van onze klantenservice via de chat aan te spreken. Wist u trouwens dat we al onze producten gratis verzenden?


Comments are closed.