VDGP

Kies voor WordPress met eigen domeinnaam

Home  >>  Webdesign en Webdevelopment  >>  Kies voor WordPress met eigen domeinnaam

Als u een eigen bedrijf heeft, dan is het tegenwoordig toch wel echt noodzakelijk om een website te hebben. De mogelijkheden op dit gebied zijn echter inmiddels eindeloos en wat is dan de beste keuze die u kunt maken? Wij begrijpen dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom raden wij u aan om een kijkje te nemen op de website van DataCT. Hier vindt u de opties voor een website van WordPress met eigen domeinnaam.

  • Standaard
  • Professional
  • Premium VPS

Bij DataCT bieden ze verschillende pakketten aan voor een Wordpres met eigen domeinnaam. Misschien vraagt u zich nu wel af is een WordPress met eigen domeinnaam echt nodig? Er zijn tenslotte ook opties voor een gratis website waarbij u een gedeelte van de domeinnaam zelf kunt kiezen en dit laat eindigen met wordpress. De reden waarom wij dit sterk afraden is omdat het zeer onprofessioneel staat wanneer u hiervoor kiest. U moet er rekening mee houden dat uw website de manier is voor uw klanten om u als bedrijf beter te leren kennen. Zeker wanneer u een online bedrijf heeft. Daarbij maakt het dan niet uit of u diensten en/of producten aanbiedt. Het gaat erom dat u een uitstekend visitekaartje heeft waarmee u een goede indruk achter laat bij uw (potentiële) klanten.

Uw WordPress met eigen domeinnaam laten maken

Bij DataCT bent u aan het juiste adres voor een WordPress met eigen domeinnaam. U kunt hier de domeinnaam regelen en de hosting van de website zit dan ook meteen in het pakket. Doordat u uit verschillende pakketten hier kunt kiezen is het verstandig om goed naar de verschillende mogelijkheden te kijken die ze hier aanbieden. In het standaard pakket voor WordPress met eigen domeinnaam zitten minder opties dan wanneer u kiest voor het professional pakket. Vindt u het lastig om te bepalen waar u nu precies voor moet gaan? Neem dan contact op met DataCT. Zij geven u graag een persoonlijk advies. Dit zal in veel gevallen duidelijkheid scheppen en dat maakt het natuurlijk een stuk makkelijker om een keuze te maken op dit gebied. Daarnaast is het verstandig om een professional aan de slag te laten gaan met het ontwerpen van de website. Hiermee weet u dan zeker dat de website er goed uit zal komen te zien en dat u hiermee uw beoogde doelen kunt behalen.

Het ontwerpen van een website

Het hebben van een WordPress met eigen domeinnaam is een hele verstandige keuze om te maken. Daarnaast moet u er natuurlijk voor zorgen dat de website er top uitziet. Het is tenslotte uw online visitekaartje. Zeker als u diensten aanbiedt of wanneer u een webshop heeft, dan is het van uitermate belang dat de website en WordPress met eigen domeinnaam goed in elkaar zit en uw klanten ook echt uitnodigt om hier meer informatie aan te vragen over uw diensten of om uw producten te kopen. Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om een goede website te hebben. Vergis u er zeker niet in hoeveel tijd hierin kan gaan zitten om dit voor elkaar te krijgen. Daarom besteedt u dit natuurlijk uit. Bij DataCT helpen ze u daarom graag verder. Neem dan ook vandaag nog contact met ze op om de verschillende opties die zij u te bieden hebben, door te nemen. Aan de hand van de informatie die u dan krijgt, kunt u dan bepalen wat het beste voor u zal werken. Uiteraard is het op een later moment altijd nog mogelijk om hier veranderingen in aan te brengen.


Comments are closed.