VDGP

Huisnummer

Home  >>  Woning en Tuin  >>  Huisnummer

30

sep

Bij een woning hoort een duidelijk huisnummer, zodat bezoekers zeker weten dat ze bij het juiste huis zijn aangekomen. Prettig is als u deze helemaal zelf kan uitzoeken en niet vast zit aan een standaard ontwerp. Bij naambordencentrale.nl is het mogelijk om originele ontwerpen aan te schaffen om op te hangen naast uw deur. Als u op de website kijkt, dan is direct te zien hoeveel soorten uitvoeringen bestaan waarmee een huisnummer weergegeven kan worden. De collectie van Naambordencentrale is behoorlijk uitgebreid in materialen, kleuren en vormgeving. Het maakt dus niet uit wat de sfeer van uw woning is. U vindt hier vast een huisnummer dat helemaal aansluit bij de bouw van het huis. Of u nou een klassieke sfeer zoekt, of hypermodern en strak, het maakt niet uit. Ga zorgvuldig door de collectie zodat u geen uitvoering kan missen en zeker de juiste uitzoekt om naast uw deur te hangen.

Maak het huisnummer origineel

Dankzij het uitgebreide assortiment heeft u de mogelijkheid een origineel huisnummer te laten maken bij naambordencentrale.nl. De uitvoeringen zijn verdeeld onder de materiaalsoorten:

 • Aluminium
 • Kunststof
 • RVS
 • Emaille
 • Natuursteen

Alle materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeker de moeite waard om aan te schaffen. Dit geldt ook voor de aluminium versie. Deze is bestand tegen ieder weertype. Voor dit materiaal is het belangrijk dat deze niet snel gaat roesten in de buitenlucht. Met name in Nederland hebben we te maken met uiteenlopende weersomstandigheden. Op een dag kan eerst de zon schijnen en vervolgens een enorme regenbui komen met onweer. Daarom is het belangrijk om voor een bordje voor een huisnummer rekening te houden met het weer en de buitenlucht. Hoe beter het materiaal, hoe langer deze goed blijft. Het zou vervelend zijn als u al snel een versleten naambordje heeft. Naast de materiaalsoort zijn er ook categorieën als basic, nummers los en nummer plaatjes. De basics zijn witte plaatjes met daarop witte cijfers, verkrijgbaar in verschillende formaten. U kunt ook een combinatie maken van losse nummers zonder dat deze op een plaatje zijn bevestigd. Ook hiervoor zijn diverse kleuren, stijlen en vormen beschikbaar. Bedenk goed welke stijl bij uw woning past, bijvoorbeeld een moderne of een klassieke stijl. Voor een klassieke stijl zijn de emaille en natuursteen uitvoeringen erg geschikt. De RVS en aluminium versies zijn geschikt voor huizen met een moderne uitstraling. Dit is erg bepalend voor het type huisnummer en de prijs die daaraan vastzit. Verder is de prijs ook afhankelijk van de grootte van het bordje of van de cijfers zelf.

Aanvullende informatie

Als u een huisnummer heeft gevonden die u graag op uw woning wilt zetten, dan kunt u klikken op de uitvoering van uw keuze. Een nieuwe pagina wordt geopend waarop nog meer informatie staat vermeld. Zo zijn de volgende specificaties overzichtelijk gemaakt voor de toekomstige gebruikers:

 • Model
 • Materiaal
 • Formaat
 • Levertijd
 • Bevestigingsmateriaal
 • Garantie

Aan informatie voor een huisnummer zal het niet ontbreken op Naamborden Centrale. Zodra u de keus heeft gemaakt, kunt u rekenen op:

 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Hoge kwaliteit
 • Gratis ontwerp en proefdrukservice
 • Sterk in maatwerk

Het lijkt een eenvoudige aankoop, maar als u er veel tijd aan wilt besteden voor een goede keus, dan kunt u de website van naambordencentrale.nl als inspiratie gebruiken. Niet alleen staan hier alle uitvoeringen en combinaties, maar er wordt informatie gegeven over het type waar u op zoekt. Verder staan ook de formaten vermeld. Erg slim, want de maten zijn erg belangrijk. Een grote woning met een groot huisnummer, is geen gezicht en ook niet een kleine woning met het huisnummer. Meet goed na hoe groot de cijfers mogen zijn en kijk dan rustig rond bij de collectie van naambordencentrale.nl.


Comments are closed.