VDGP

Hebt u weleens een Wbso aanvraag opgesteld?

Home  >>  Financiën en Verzekeringen  >>  Hebt u weleens een Wbso aanvraag opgesteld?

De wet ter bevordering van speur- en ontwikkelingswerk kan ook voor uw bedrijf van toepassing zijn. En dat betekent dat u flink kunt besparen op uw onderzoek. Maar dan moet u wel een aanvraag indienen bij de RVO, de overheidsinstelling die de Wbso al dan niet toekent. En we kunnen het ons goed begrijpen dat u daarom wel wat hulp kunt gebruiken. Wij van wbsoburo.nl weten alles van de Wbso en kunnen samen met u een aanvraag opstellen, indienen en er vervolgens met de RVO over bemiddelen. Wij hanteren het principe dat u pas betaalt als de subsidie is goedgekeurd. Vervolgens blijven we u ondersteunen. Zo laten we het weten als de subsidie moet worden verlengd en als er veranderingen in de regelgeving voor zijn gekomen die ook op uw bedrijf van toepassing zijn. Natuurlijk geven we u zowel de negatieve als de positieve veranderingen. We brengen nooit meer dan 5 procent van de subsidie in rekening en als u flink wat geld mag krijgen dan vragen we in totaal nooit meer dan 2.500 euro. Klinkt u dat als muziek in de oren en kunt u wel wat ondersteuning gebruiken bij de aanvraag van de Wbso? Wacht dan niet langer met het aanvragen van deze aantrekkelijke fiscale ondersteuning. Want zeker starters, ZZP’ers maar ook MKB’ers kunnen dankzij deze ondersteuning hun producten flink innoveren.

Onze adviseurs weten alles over de Wbso regelgeving

Nederland is op het gebied van de technologie een belangrijke speler en het is in het belang van de overheid dat dit in de toekomst ook zo blijft. De export van technologie en elektronische producten is een belangrijke markt, dit geldt voor zowel fysieke producten als digitale producten zoals software. Ook bedrijven die zich bezighouden met de ontwikkeling van medicatie en medisch apparatuur komen in aanmerking voor de Wbso. Zolang er speurwerk wordt verricht in de vorm van onderzoek en zolang deze onderzoeken worden ontwikkeld en geïnnoveerd tot bruikbare producten is er niets aan de hand. De kans dat u dan een Wbso subsidie krijgt is aanzienlijk groot. Wij helpen u aldus met het opstellen van de aanvraag en het contact met de RVO. Maar dat is zeker niet het enige waar we u bij helpen:

  • Zo krijgt u van ons een Wbso dossier informatiepakket met handige tips,
  • U ontvangt uiteraard de handleiding,
  • U krijgt een handig urenprogramma voor Excel waarmee u de administratie bij kunt houden. U moet namelijk kunnen aantonen dat een bepaalt percentage van uw werk naar S&O gaat,
  • En u krijgt een online inlogmodule waar u alle belangrijke documenten mee kunt inzien.

Dankzij de Wbso houdt u geld over dat u kunt investeren in de ontwikkeling van uw bedrijf en de producten of diensten die u aanbiedt. Het investeren in een bedrijf kost erg veel geld en dat kost vaak de kop van jonge ondernemers. Met de Wbso ondersteuning kunnen ze toch blijvend concurreren met grotere spelers en zullen er vele ideeën ontwikkeld kunnen worden voor elke markt waarop dit van toepassing is.

Voor meer informatie kunt u het beste even persoonlijk contact opnemen

We willen graag van u weten wat we precies voor u kunnen betekenen. Hebt u bijvoorbeeld de Wbso aanvraag al ingevuld en wilt u het door ons controleren? Of hebt u bepaalde specifieke vragen? U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar dus wacht niet langer maar klim in de pen. We begeleiden u graag bij al uw Wbso projecten in de toekomst. En neem eens een kijkje op onze sociale media! Lees meer..


Comments are closed.