VDGP

Hebt u schoonmaakwerk in Amsterdam? Besteed dit dan uit

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Hebt u schoonmaakwerk in Amsterdam? Besteed dit dan uit

Wilt u graag schoonmaakwerk in Amsterdam uitbesteden aan een schoonmaakbedrijf? Dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen. We zijn onder andere gespecialiseerd in schoonmaakwerk in Amsterdam voor kantoren, scholen, bedrijfspanden en ziekenhuizen. Ook tijdelijke gelegenheden zoals jaarbeurzen of conferenties kunnen we nadien weer schoonboenen. U kunt helemaal zelf bepalen in hoeverre u gebruik wilt maken van onze diensten en ook hoe vaak u dat wilt doen. Want misschien wilt u ons 5 à 6 dagen, afhankelijk van de openingstijden van uw winkel of kantoor, inhuren. Dan gaan we dagelijks na sluitingstijd aan de slag met ons schoonmaakwerk in Amsterdam. Denk aan het reinigen van de toiletten, het legen van de prullenbakken en natuurlijk het stofzuigen of dweilen van de vloer. De volgende dag ziet het kantoorpand er weer als nieuw uit en kunnen uw werknemers voor goede moed aan een frisse start beginnen. U kunt zich misschien niet eens voorstellen hoe akelig een pand of school eruitziet als dit niet dagelijks gebeurt. Maar als u een winkel hebt, dan hebt u ongetwijfeld genoeg personeel om de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden aan te delegeren. Toch wilt u natuurlijk wel aan alle coderingen en de HACCP voldoen. Het is dan wellicht een goed idee om ons wekelijks of maandelijks in te huren voor het zwaardere schoonmaakwerk in Amsterdam. Ook daar doen wij natuurlijk beslist niet moeilijk over. bekijk snel de website https://schoonpand.nl/ voor meer informatie.

We nemen al uw schoonmaakwerk in Amsterdam graag van u over

Eigenlijk is het enige schoonmaakwerk in Amsterdam dat we niet doen het huishouden en dus private woningen. Maar voor alle andere panden, groot en klein, kunnen we een passende oplossing verzinnen. Komt u daarom maar door met uw wensen en ideeën. We stellen graag aan de hand van deze gegevens een offerte en plan van aanpak op. U zit dan nog helemaal nergens aan vast. Pas als u daar akkoord mee gaat en gebruik hebt gemaakt van onze services, zullen er kosten aan verbonden zitten. U kunt een abonnement bij ons afsluiten in de zin dat we bijvoorbeeld dagelijks, wekelijks of maandelijks al uw schoonmaakwerk in Amsterdam voor u doen. Maar ook daar zit u niet aan vast. U kunt het opzeggen zonder termijn maar ook de intensiteit verhogen of verlagen. En hebt u acuut schoonmaakwerk in Amsterdam nodig? Reken er maar op dat we u ook dan kunnen helpen. Een aantal voordelen waarvan we de meeste reeds genoemd hebben ziet u terug in de volgende opsomming:

  • U krijgt niet te maken met een langslepend contract.
  • Wij werken flexibel en snel, soms tijdens werktijden, soms erna. Dat ia afhankelijk van het type schoonmaakwerk in Amsterdam en ook of er geluid bij gepaard gaat. Zo is het geen goed idee om te stofzuigen in een callcenter.
  • Daarnaast zijn wij een betrouwbaar schoonmaakbedrijf met een stevige reputatie binnen de hoofdstad van het land.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan

Wat wij van u vragen zijn redelijke prijzen conform de markt. U bent daarom geen dief van de portemonnee en dat maakt het wellicht ook voor MKB’ers en kleinere kantoren aantrekkelijk om het schoonmaakwerk in Amsterdam aan ons uit te besteden. Misschien laat u dit nu aan uw personeel over en rijzen de salariskosten de pan uit. Door Schoonpand in de arm te nemen bespaart u op dergelijke onkosten. Uw werknemers kunnen intensiever werken en eerder naar huis terwijl wij op een professionele manier al uw schoonmaakwerkzaamheden doen. Dus tel uit uw winst, klim in de pen en schrijf ons een e-mail. Het is tevens geen slecht idee om het online formulier in te vullen, dan hoort u spoedig van ons!


Comments are closed.