VDGP

Een recruiter biotech van Sire Search werkt in heel Europa

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Een recruiter biotech van Sire Search werkt in heel Europa

Een recruiter biotech is een headhunter die is gespecialiseerd in het vinden van personeel voor een bedrijf dat apparatuur ontwikkelt, innoveert en produceert voor medische instellingen. Wij van sire-search.nl zijn een bijzonder recruitment bureau omdat we ons compleet hebben toegelegd op een vakgebied: de life sciences. Onze recruiter biotech staat dag en nacht voor u klaar om personeel te vinden dat aansluit bij uw ideeën en wensen. U hebt een imago dat u uitstraalt. Maar dat doet u niet alleen. Uw personeel speelt uiteraard een grote rol. Zij zijn degenen die dagelijks de wonderen verrichten en misschien zelfs nieuw apparatuur uitvinden. En dat is ook niet zo vreemd omdat uw bedrijf waarschijnlijk tot de top behoort in de medische wereld. Een extra reden om een recruiter biotech in te huren want u hebt ongetwijfeld geen tijd om zelf vacatures op te stellen en alle sollicitanten te beoordelen. Onze recruiter biotech kan snel een selectie samenstellen gebaseerd op uw voorkeuren. Waar moet een sollicitant aan voldoen, welke opleiding moet hij of zij hebben genoten en welke motivatie vindt u erg belangrijk? Laat dit aan onze recruiter biotech weten, dan kan hij snel voor u op zoek gaan naar geschikte werknemers.

U zoekt nieuw personeel? Onze recruiter biotech zal ongetwijfeld slagen

Niet alleen kunt u gebruik maken van de diensten van Sire Search Life Science als u vast personeel in dienst wilt nemen. Het kan ook zo zijn dat uw bedrijf midden in een transitie zoals een verhuizing zit. Dan kunt u tijdens deze stressvolle periode vast en zeker wel wat meer personeel gebruiken. Huur dan freelancers en ander tijdelijk personeel in. Maakt u daarbij graag gebruik van expats? Onze recruiter biotech kan alle zaken omtrent de expat in Nederland maar ook in de rest van Europa voor u regelen. Denk aan huisvesting en vergunningen. We hebben een zeer breed netwerk en blijven op de hoogte van wat er in uw wereld gebeurt. We kunnen daardoor snel de juiste mensen vinden die gespecialiseerd zijn in het werk dat u op dit moment verricht. Of het nu om het innoveren gaat van een PET-scan, het ontwikkelen van bijzondere messen en klemmen om het werk van de tandarts of chirurg te vereenvoudigen of om de ontwikkeling van een totaal nieuw medisch apparaat, laat de recruiter biotech voor u het juiste personeel vinden. Het is ook een optie om zelf een vacature op onze website te plaatsen zodat werkzoekenden daarop kunnen reageren. Als u vervolgens hulp nodig hebt om hierin een selectie aan te brengen dan staan wij natuurlijk weer voor u klaar. Met een database van 150.000 Cv’s van werkzoekenden in heel Europa kunnen we snel een schifting aanbrengen en de beste kandidaten voor deze specifieke vacature aan u voordragen.

Met nieuw personeel kunt u nieuwe biomedische apparatuur ontwikkelen

Onze recruiter biotech doet zijn uiterste best om u te helpen aan uitstekend geschikt personeel. Daarbij kijken we niet alleen naar mensen die in uw regio wonen. Sterker nog, we gaan graag de grens over. Want werkzoekenden op dit hoge niveau die net zijn afgestudeerd zullen er niet moeilijk over doen om naar een ander land te verhuizen. Zelfs niet als het gaat om een tijdelijke baan want een dergelijke plek zal goed staan op hun CV. Hopelijk zullen ze u trouwens kunnen overtuigen dat ze een waardevolle toevoeging zijn zodat u ze wellicht langer in dienst neemt.

  • Onze recruiter biotech houdt universiteiten in de gaten en leest elk proefschrift aandachtig door, op zoek naar talent,
  • Ook gaan we jaarbeurzen en evenementen af,
  • Zodat we actueel personeelsbestand kunnen aanbieden.

Comments are closed.