VDGP

Een prachtig cadeau besteld

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Een prachtig cadeau besteld

Onlangs heb ik een prachtig cadeau besteld in de online winkel van prachtigcadeau.nl. Dit bedrijf voor geschenken voor alle gelegenheden doet haar naam echt eer aan. Ik was al een tijdje aan het brainstormen voor het perfecte cadeau voor de 80ste verjaardag van mijn oma, maar ik kon maar niks bedenken. Totdat ik op prachtigcadeau.nl terechtkwam. Hier is een heel groot en veelzijdig assortiment te vinden met originele en persoonlijke cadeaus. Het is de ideale site om inspiratie op te doen voor een prachtig cadeau. Het is natuurlijk moeilijk om ieder jaar weer met een origineel geschenk te komen. Maar voor zo een belangrijke mijlpaal als de 80ste verjaardag van mijn oma wilde ik toch echt iets speciaals geven. Daarom was ik zo blij dat ik op de website van Prachtigcadeau terechtkwam. De mogelijkheid om foto’s en persoonlijke berichten op artikelen te laten drukken maakt dit bedrijf zo speciaal. Het geeft je de ideale mogelijkheid om een geschenk persoonlijk te maken. Een alledaags voorwerp wordt op die manier iets heel speciaals. Het feit dat je hierdoor een persoonlijke boodschap kunt verwerken in het cadeautje maakt het zo een prachtig cadeau. Om deze reden kan ik iedereen aan raden om ook een kijkje te nemen op deze website.

Persoonlijk en prachtig cadeau

Omdat mijn oma altijd al veel van koken en bakken heeft gehouden, wilde ik iets kopen dat hiermee te maken had. Maar ik wilde tegelijkertijd ook dat het cadeautje een persoonlijke noot zou hebben. Uiteindelijk heb ik via deze webwinkel een prachtig cadeau voor mijn oma’s verjaardag kunnen vinden. Omdat het zo een belangrijke gelegenheid was, heb ik haar een compleet pakket gegeven. In feite kreeg mijn oma dus niet slechts één prachtig cadeau, maar een pakket van meerdere cadeautjes. Het was nog wel moeilijk om uit het grote assortiment te kiezen, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor een schort met een persoonlijke boodschap erop. Het bedrijf drukt dit zelf en ik ben heel tevreden over het resultaat. Het schort en de bedrukking zijn beide van heel hoge kwaliteit. Naast het schort heb ik ook een mok online besteld. Deze zogenaamde ‘magische mok’ is een luxe uitvoering en dit kun je zeker zien. De foto die ik gekozen heb komt heel mooi uit op de beker dankzij de matte finish en de mooie kleurovergang. Maar dat is niet wat deze mok ‘magisch’ maakt. De foto die je zelf op de mok kunt laten plaatsen komt pas helemaal tevoorschijn als je een warme drank in de beker doet. Dit maakt de magische mok een bijzonder en echt prachtig cadeau.

Bestel een compleet cadeaupakket

Voor de 80ste verjaardag van mijn oma wilde ik meer dan alleen een prachtig cadeau. Dankzij Prachtigcadeau kon ik heel eenvoudig een volledig cadeaupakket samenstellen voor mijn oma. Voor dit persoonlijke pakket heb ik de volgende artikelen besteld:

  • Een gepersonaliseerd schort
  • Een magische mok
  • Een tegeltje met persoonlijke boodschap

Hoe jouw pakket eruit gaat zien, kun je natuurlijk helemaal zelf beslissen. Omdat mijn oma zo van koken en bakken houdt, heb ik voor het schort en de mok gekozen. Daarnaast verzamelt zij echter ook tegeltjes met mooie spreuken, dus dit leek mij een perfecte aanvulling om het pakket compleet te maken. Ook het tegeltje vond mijn oma een prachtig cadeau. Het ontwerpen van de mok en het tegeltje was ook heel gemakkelijk dankzij de duidelijke informatie op de website en de hulp van een vriendelijke medewerker. Ik heb de cadeaus ’s middags besteld en de volgende dag had ik de bestelling al in huis. Zoek je ook een persoonlijk cadeau, dan is Prachtigcadeau een echte aanrader.


Comments are closed.