VDGP

Dit autobedrijf in Albergen verhelpt elk autoprobleem

Home  >>  Auto's en Motoren  >>  Dit autobedrijf in Albergen verhelpt elk autoprobleem

Voor het repareren van autoschade wilt u niet al te ver hoeven reizen. Het is in de eerste plaats al vreselijk als u hier mee te maken krijgt en in de tweede plaats gaat het u misschien geld kosten. Zeker als de aanrijding uw eigen schuld was en u enkel een eigen risico autoverzekering had afgesloten. Was het echter de schuld van de ander en is dat aangetoond? Dan hebt u geluk want dan verhalen we de kosten op de verzekering van uw tegenligger. Wat de reden dan ook mag zijn van de schade, bij dit autobedrijf in Albergen bent u aan het juiste adres om snel en eenvoudig al het onderhoud op te geven. Bel met dit autobedrijf in Albergen als u tegen een paaltje bent gereden waardoor er een flinke deuk in uw carrosserie zit. Maar bel ook als er lampjes op uw dashboard blijven branden en u het niet echt vertrouwd. We kunnen uiteraard het computersysteem van de wagen koppelen aan onze meters om snel het probleem te achterhalen. Kijkt u eens op de website van dit autobedrijf in Albergen, Twente: garagehaarman.nl. Niet alleen zijn we gespecialiseerd in de onderhoud, reparatie en het doen van een apk-keuring voor vrijwel alle normale moderne personenwagens, ook hebben we de kennis in huis om DSG versnellingsbakken te installeren. Dit zijn hypermoderne bakken die tot 7 versnellingen gaan. Voor diegene met een sportieve auto is DSG een revolutionair merk. Gaat u weleens crossen op de wegen in Duitsland of op circuits zoals Francorchamps en Zandvoort? Voor het installeren van een dergelijke bak maar ook het onderhoud zoals het vervangen van koppelingen kunt u wederom op de expertise van dit autobedrijf in Albergen vertrouwen. Maar de meeste mensen willen simpelweg een rijdend voertuig waarmee ze relatief kleine afstanden kunnen leggen in zowel de bebouwde kom als op de snelweg. We verwelkomen dan ook iedereen in onze werkplaats.

U hoeft niet langer te zoeken naar een autobedrijf in Albergen

In principe kunt u ons werk het beste opdelen in:

  • Installatie van de speciale DSG versnellingsbaken,
  • Het repareren van kleine schade zoals olielekken of sterretjes in ruiten,
  • Het uitvoeren van de tweejaarlijkse verplichte apk-keuring,
  • Overige reparaties en onderhoud. Zo kunnen we halfjaarlijks de winterbanden onder uw wagen plaatsen. Dan bent u in ieder geval niet langer een gevaar op de weg als de bladeren van de bomen beginnen te vallen.

Ook al woont u in een andere plaats in Twente, wij van het autobedrijf uit Albergen helpen u graag op weg. Mocht u graag eens langs willen komen om meer te weten te komen over onze service of omdat er haast bij een bepaalde reparatie geboden is, dan is het goed om te weten dat u van harte welkom bent op werkdagen van 08:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 08:00 tot 12:30 uur. Natuurlijk werken we graag met u samen. Dat wil zeggen dat we eerst luisteren naar uw probleem, onderzoek doen aan de auto en in goed overleg een reparatie uit zullen voeren. Daardoor betaalt u nooit te veel bij dit autobedrijf in Albergen en staat u nooit voor een ongewenste verrassing. Transparantie hebben we naast vakmanschap en technisch inzicht hoog in het vaandel staan. Vertrouwt u de verzekeraar niet helemaal? Willen ze niet alles vergoeden? Laat u nooit door hen sturen want wat weten zij nou eenmaal van schade?

Vergeet niet om het spoednummer op te slaan

Op onze website vindt u naast de adresgegevens ook onze telefoonnummers. Vergeet niet om de site te bookmarken en deze nummers op te slaan in uw smartphone. Erg handig als u een aanvaring hebt gehad.


Comments are closed.