VDGP

Bij Betonpoerengigant vind je de betonpoer waarnaar je op zoek bent voor jouw fundering. Welke formaat of vorm je ook nodig bent, je vindt het bij ons. En dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen!
Een betonpoer is noodzakelijk om bouwconstructies stevig te verankeren in de ondergrond. Wil je een schutting, overkapping of een schuurtje in je tuin plaatsen? Deze zijn nagenoeg altijd vervaardigd uit hout. Mooi materiaal, maar de combinatie van aarde en hout is op den duur geen goede keuze. Het grondvocht tast na een tijdje het hout aan waardoor het kan gaan rotten of wegzakken. Je moet er toch niet aan denken dat je zorgvuldig geplaatste bouwwerk veranderd in een vervallen ruïne. Of dat bij harde wind de schuttingdelen in de tuin van de buren zijn beland. Met betonpoeren wordt dit leed voorkomen.

Een betonpoer is eenvoudig te plaatsen

Graaf een betonpoer deels in de grond, verstevig het zo nodig met cement en je kunt iedere paal of plank erop bevestigen. Let er wel even op welke vorm poer het best geschikt is. Een rechthoekige werkt prima voor een schutting en wordt zelfs aanbevolen. Dit omdat je de verschillende delen strak tegen elkaar kunt plaatsen zodat ze mooi aansluiten. Een trapezevorm heeft een bredere vorm aan de onderkant. Dit zorgt ervoor dat het zwaardere constructie kan dragen.
Door de bovengrondse verankering met de betonpoer krijgt vocht geen kans meer om in het hout te trekken. Hierdoor blijft ieder bouwwerk veel mooier en staat het “stevig op zijn benen”. Laat nu de regen en harde wind maar komen!

Bestel onze goedkope betonpoeren eenvoudig online

Vastzetten gaat heel makkelijk door gebruik te maken van de schroefhulzen of draadeinden. Deze zitten standaard op een aantal van onze betonpoeren. Met een speciaal verbindingsplaatje draai je een paal makkelijk vast op de poer. Mocht de paal nog niet op de juiste hoogte staan, dan stel je het hierdoor makkelijk bij. Wil je nog meer weten over onze betonpoeren neem dan gerust contact met ons op. Direct bestellen kan natuurlijk ook. Betonpoerengigant kent een snelle levertijd tegen een kleine vergoeding. En dat op elk gewenst adres in Nederland en België. Na een telefonische afspraak is het ook mogelijk om de goedkope betonpoeren af te komen halen in Lunteren.

17 Responses

  1. Pingback: สล็อต
  2. Pingback: Vape carts
  3. Pingback: tv sizes best
  4. Pingback: slotjili
  5. Pingback: bonanza178

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *